РосЗМІ пишуть, що машина патріарха Кирила потрапила в ДТП у Москві. РПЦ заперечує. ВІДЕО

У центрі Москви в аварію потрапив автомобіль класу «Аурус», спеціально розроблений для публічних поїздок глави РФ та вищого керівництва держави. За даними ЗМІ, у ДТП потрапила машина на номерах, закріпленими за главою російської православної церкви патріархом Кирилом.

Про аварію за участі авто «Аурус» повідомляє «РИА Новости» із посиланням на джерело в понеділок, 22 травня.

За даними Telegram-каналів Baza та «112», аварія сталася о 6:30 ранку за московським часом. Автомобіль «Вольво» виїжджав із провулка, коли зіткнувся з «Аурусом». Унаслідок зіткнення постраждала одна людина, але від госпіталізації вона відмовилася.

Зазначимо, Aurus (він же «Кортеж») — сімейство автомобілів представницького та вищого класу, створене для перевезення та супроводу перших осіб Росії, а також інших осіб, які підлягають державній охороні.

Як зазначається, машина, що потрапила в аварію, закріплена за патріархом Кирилом (Володимир Гундяєв). Ця інформація непідтверджена. Чи був він сам в автомобілі — поки що невідомо.

Російська поліція поки що цей інцидент не коментувала.

“ТАСС” із посиланням на екстрені служби пише, що в аварію потрапила машина Aurus із урядовими номерами. Але там зазначили, що в автівці не було пасажирів і постраждалих немає.

Російський “Інтерфакс” із посиланням на джерело в РПЦ повідомив, що інформація ЗМІ про аварію з машиною патріарха Кирила не відповідає дійсності.

За словами співрозмовника, нібито станом на 9:50 автомобіль Aurus із патріархом Кирилом під’їжджав до храму Христа Спасителя.

Читайте також:
Патріарх РПЦ Кирил взяв участь у засіданні колегії міноборони РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна