Сирський показав відео штурму ЗСУ в районі Бахмута, за місто точаться важкі бої

За Бахмут Донецької області тривають запеклі бої. Українські військові продовжують штурмувати позиції російських окупантів.

Командувач Сухопутними військами Олександр Сирський показав кадри запеклих боїв на Бахмутському напрямку в п’ятницю, 19 травня.

“Робота 3-ї окремої штурмової бригади на Бахмутському напрямку. Завдяки майстерності та мужності героїв, вдалося вибити росіян з позицій та закріпитися на вигідних рубежах”, – написав генерал.

На відео видно, як наші воїни заходять у ворожу посадку та зачищають бліндажі росіян.

Під час бою один з бійців отримав поранення, його евакуювали до спеціальної бронемашини.

ЗСУ перехопили тактичну ініціативу та досягли тактично значних успіхів в районі Бахмута у ході контрнаступальних операцій 18 травня.

Відповідні операції українських сил є продовженням локальних контрнаступів, які вони проводять вже кілька днів, але не є початком нової великої операції.

Читайте також:
Доба на фронті: 29 наземних бойових зіткнень, сім відпрацювань авіації по росіянах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна