На деокупованій Донеччині виявили тіла 385 людей, з яких 103 залишаються неідентифікованими

З початку деокупації територій Донецької області правоохоронці виявили тіла 385 людей, з яких 103 людини залишаються неідентифікованими.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Донецької області в середу, 10 травня.

«У селі Богородичне, що майже повністю зруйновано російськими військами, провели ексгумацію двох літніх жінок і чоловіка. Цивільні мешканці були поховані в одному з дворів. Тіла ще трьох цивільних чоловіків ексгумували в Лимані», – сказано в повідомленні.

У відомстві зауважили, що вже півроку поліцейські продовжують знаходити на звільнених територіях нові могили та невідомі тіла.

Загалом на деокупованих територіях Донеччини з-поміж 385 виявлених тіл 309 – цивільні, кажуть правоохоронці.

«Серед жертв російської агресії – 174 чоловіки, 117 жінок, 6 дітей, стать ще 12 осіб не встановлено. Триває робота з ідентифікації загиблих. На сьогодні ідентифіковано 282 особи», – повідомили в МВС.

Читайте також:
Знехтували попередженням: у полі на Рівненщині на міні підірвався трактор, є загиблий та поранений

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.