Сирський відвідав Бахмутський напрямок: ухвалили “необхідні рішення”, які завдадуть максимальних втрат ворогу

Командувач Східного угрупування військ ЗСУ Олександр Сирський приїхав до українських воїнів, які захищають Бахмутський напрямок. Разом із командирами ухвалили низку “необхідних рішень”, які спрямовані на забезпечення ефективної оборони та нанесення максимальних втрат противнику.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі у вівторок, 2 травня.

Генерал поспілкувався з нашими військовими та вручив їм відзнаки.

“В центрі уваги постійно мають бути люди, від солдата до комбрига. Ніхто не має залишитись осторонь, оскільки саме завдяки їх самовідданості та професіоналізму Бахмут тримається”, – наголосив Сирський.

Та запевнив, що ЗСУ продовжують боротися з РФ “попри всі поради, прогнози, тримати Бахмут, знищувати Вагнера, знищувати інші найбільш боєздатні підрозділи російської армії”.

“Ми готуємося до подальших дій», — підсумував він.

Як інформувала “Новинарня” раніше, ЗСУ здійснили контрнаступ на окремих ділянках Бахмута, змусивши ворога залишити деякі займані позиції. Водночас на цьому напрямку продовжуються запеклі бої, рашисти зазнають невдач.

Читайте також:
Під Бахмутом проти ЗСУ воює близько 25 000 окупантів, 154 гармати та 56 РСЗВ, – Череватий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.