Залізничні партизани: у Брянській області РФ через підрив полотна зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами

У Брянській області Росії через пошкодження залізничного полотна зійшов з рейок товарний потяг із нафтопродуктами: ймовірно, попрацювали “залізничні партизани”.

Місцева влада заявила, що незадовго до аварії товарняка стався підрив залізниці.

“В Унечському районі на 136 км колій Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, в результаті чого зійшов з рейок локомотив вантажного складу. Постраждалих немає. В даний час на місці працюють оперативні служби. Рух на даній ділянці дороги призупинено”, – написав губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

За повідомленнями РосЗМІ, з рейок зійшли локомотив і щонайменше 7 вагонів із паливом, почалася пожежа. Рух на відповідній ділянці залізниці призупинено, можливі затримки пасажирських поїздів.

Як зазначають білоруські телеграм-канали, не виключено, що цей поїзд належить до Білоруської залізниці (тепловоз має відповідні ознаки). Додамо, що залізнична лінія, на якій стався інцидент, після Унечі йде у бік Білорусі, зокрема міста Гомель, від якого тепер порушено залізничне сполучення з РФ.

Читайте також:
На окупованій Херсонщині партизани підірвали залізничні рейки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна