Нічний обстріл: на Житомирщині ворожа ракета влучила поблизу промислового об’єкта, — ОВА

Уночі 1 травня під час чергової ракетної атаки на Житомирщині було одне влучання поруч із промисловим об’єктом. Зазначається, що росіяни обстріляли область дронами-камікадзе.

Про це повідомила очільниця управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА Ірина Дембіцька в коментарі “Суспільному”.

“Зранку наприкінці повітряної тривоги відбувся удар безпілотника-камікадзе по одному з промислових об’єктів області. Обійшлося без жертв та постраждалих. Вся інформація уточнюється”, – йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, унаслідок чергового обстрілу РФ вночі 1 травня наші сили ППО збили 15 із випущених 18 ворожих ракет. Зокрема, у столиці ППО знищила всі ворожі ракети. Окрім Києва, Київської області та Дніпропетровщини, сили протиповітряної оборони цієї ночі працювали на Хмельниччині.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна