Гурт “Антитіла” анонсував концерт у Криму: виступ запланували на літо 2024

Український гурт “Антитіла” заявив, що влітку 2024 року заспіває на своєму концерті в українській Ялті. Ба більше, музиканти вже відкрили передпродаж квитків на стадіонне шоу.

Про це йдеться в повідомленні гурту в Instagram 27 квітня.

“Антитіла”. Ялта. Літо 2024 року! Так, вам не здалося. “Антитіла” оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон “Авангард”, — написали артисти.

Фото: Instagram гурту

“Антитіла” переконані, що влітку 2024 року українці зможуть зібратися в деокупованій Ялті та “прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою все південне узбережжя Криму”.

“З першого дня російського вторгнення, взявши в руки зброю і перебуваючи на передовій, ми ані секунди не сумнівалися в перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею і Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов’язково всі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми і друзями”, – сказав колектив.

Читайте також:
Держсекретарка МОЗ Солодка знялася в пафосному кліпі, переспівавши “Фортецю Бахмут”. ДОПОВНЕНО

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна