Держсекретарка МОЗ Солодка знялася в пафосному кліпі, переспівавши “Фортецю Бахмут”. ДОПОВНЕНО

доповнено

Держсекретарка Міністерства охорони здоров’я Інна Солодка презентувала власну інтерпретацію пісні гурту “Антитіла” “Фортеця Бахмут”. Ба більше, чиновниця зняла так званий кліп за участі Тараса Тополі.

Про це розповіла журналістка-розлідувачка, авторка “Новинарні” Любов Величко на сторінці Facebook.

“Шукала кліп гурту “Антитіла” “Фортеця Бахмут”, а пошуковик видав аматорський відеомікс за участі державного секретаря Міністерства охорони здоров’я Інни Солодкої. Зйомки зроблені красиво, камерно, професійно. На перший погляд і не відрізниш, що це не оригінальний кліп. Браво режисеру та операторам!” – прокоментувала Величко.

У відео Солодка, одягена у військову форму, заспівала пісню, наклавши власний голос на оригінальне виконання гурту. Її відео знято в тому ж стилі, що й відео «Антитіл».

“Зараз буде база, вимикаємо біль, старі образи”, – сказала у сольній партії держсекретарка.

Любов Величко запитала Солодку про те, чи це справді вона знялася у відеороботі. Однак журналістка поки що не отримала відповідь.

“Дуже загадковий кейс. Якщо зробили таке круте відео, чому сама чиновниця його не публікує у себе на сторінці? І хто ж виготовив цю красу? Хто проспонсорував і за які кошти? Цікаво почути ваші думки, друзі”, – написала Величко.

На питання, чи погодили з “Антитілами” зйомки аматорського кліпу на пісню “Фортеця Бахмут”, Тарас Тополя відповів: “Звичайно ні. Поскаржтеся. Так не має бути!”

Читайте також:
“Оскара” за найкращий документальний фільм дали “Навальному”, а не українській стрічці про дітей Донбасу

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна