Командувач ССО Хоренко відвідав своїх операторів у Бахмуті

Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України Віктор Хоренко відвідав Бахмут Донецької області, ознайомився з поточною ситуацією у місті та поспілкувався з воїнами підрозділів ССО, які беруть участь у боях за місто.

Про це повідомляє пресслужба Командування Сил спецоперацій уранці у вівторок, 25 квітня.

“Дійсно, ситуація у Бахмуті складна, проте, хто, як не ви знаєте, що треба робити і як діяти у поточних умовах. Ваша робота тут вкотре доводить, що ССО – це насамперед перевага якості на кількістю”, – сказав бригадний генерал Хоренко воїнам.

Командувач Сил спецоперацій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко в Бахмуті. Фото: пресслужба ССО

Командувач ССО ЗСУ наголосив на важливості роботи груп спеціального призначення під час оборони Бахмута і відзначив професійність операторів Сил спецоперацій.

Як зазначає Командування ССО, вже тривалий час їхні воїни “в повному обсязі виконують завдання з оборони міста, що залишається найгарячішою точкою фронту. Попри перевагу ворога і масовані атаки, спрямовані на знищення міських кварталів, оператори ССО України завдають противнику ударів на ключових ділянках, нищать його особовий склад та виконують низку інших завдань, перешкоджаючи просуванню російських військ і їхнім спробам захопити місто”.

Як відомо, після понад пів року виснажливих боїв за Бахмут підрозділи Збройних сил України ще утримують західні райони міста.

Читайте також:
Сирський озвучив п’ять причин, щоб утримувати Бахмут

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна