Глава ПЦУ освятив тисячі пасок для захисників України

Глава помісної Православної церкви України, блаженнійший митрополит Київський і всієї України Епіфаній у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі освятив 3 тисячі пасок, які відправлять захисникам України.

Про це 11 квітня повідомила пресслужба Православної церкви України.

“Ми молимося за наше доблесне військо і хочемо через ці паски поділитися Великодньою радістю з нашими захисниками. Ми прагнемо, щоб вони відчули, що про них не забувають. Дякуємо всім, хто долучається до цієї доброї справи. Через згуртованість ми неодмінно переможемо, бо ми захищаємо тих, кого любимо, і Господь благословляє нашу справедливу боротьбу”, – сказав блаженнійший Епіфаній.

Разом із предстоятелем автокефальної Української Православної церкви молилися архієпископ Вишгородський Агапіт, військовослужбовці Національної гвардії України, капелани ПЦУ та представники благодійного фонду.

Читайте також:
Комендантська година на Великдень: як і де змінився час

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна