Як вибрати подарунок чоловікові на День Валентина ℗

Мабуть, багато хто свого часу звик святкувати 23 лютого, вважаючи його “днем чоловіків”, та вітати свою “сильну половину”. Утім за рік, що минув, можна було остаточно переконатися, що ця дата – ідеологічне свято країни-агресора, і їй не місце в українському календарі.

А якщо ви хочете подарувати коханому гаджет, електрону техніку https://comfy.ua/smartfon/brand__apple/ абощо, для цього в лютому є інше свято – День святого Валентина.

За даними соціологів дворічної давнини, 55% українців планують дарувати подарунки на День Валентина. Частіше це роблять молодші опитані та нерозписані пари. У цій статті ми поговоримо про ідеї презентів чоловікам та значення подарунків взагалі.

Психологія подарунка

У багатьох людей в голові склалося уявлення: “дорогий подарунок = цінний, а дешевий подарунок = поганий”. Однак психологи наголошують, що таке сприйняття категорично неправильне. Потрібно розрізняти ціну й цінність. Перше – це вартість товару, виражена в грошах, тоді як цінність – категорія зі стосунків та психології.

Хтось може обійтися флаконом одеколону, шкарпетками, піною для гоління, краваткою тощо. “Дорогий не подарунок, а увага”? Може, й так. Але вияв цієї уваги багато означає. Подарунок буде справді бажаним, якщо він матиме такі ознаки, як актуальність і користь, як https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14-pro-max/ , а головне – приноситиме людині приємність і радість.

Крім того, якщо ви давно не робили подарунків рідним та близьким, варто замислитися. Але подарунок – це не лише “для когось”, це ще й “про вас”. Фахівці з поведінкової психології знають, що це означає.

Людина, яка підносить щирий дар…

  • сама отримує задоволення,
  • підвищує власну самооцінку (адже той, хто обдаровує, почувається щедрим та сильним, а це покращує настрій та позитивно впливає на емоційний стан);
  • виражає себе (вдало обраний презент виступає не просто знаком уваги, а й способом самовираження дарувальника);
  • зміцнює взаємини з отримувачем (якщо людина презентує щось приємне отримувачу, емоційний зв’язок між двома особистостями посилюється).

Що подарувати чоловікові?

Тож як не прогадати та обрати подарунок, який би справді сподобався та розповів і про сильні почуття, і про тямущість того, хто дарує?

Нижче ми зібрали перелік ідей подарунків для чоловіка/хлопця, які можуть справити WOW-ефект, а головне – будуть корисними саме в нинішній час.

Гаджети та приладдя, які виручають в умовах блекаутів

  1. Електрична зарядна станція
  2. Павербенк для ноутбука
  3. Сонячна батарея або сонячна панель з павербенком (для зарядки акумуляторів чи гаджетів)
  4. Інвертор/перетворювач напруги (доречний для автомобілістів або тих, хто має автомобільний акумулятор, для заживлення від нього побутових приладів)
  5. Ліхтар-світильник акумуляторний (є моделі, які не лише світять, а й дозволяють від них заряджати інші гаджети)
  6. Налобний світлодіодний ліхтарик
  7. Тактичний ліхтарик
  8. Термос, термочашка

Одяг та аксесуари

  1. Термобілизна
  2. Жилет
  3. Тактична куртка з кишенями
  4. Тактичний рюкзак
  5. Якісний шкіряний ремінь

Активності

  1. Абонемент у спортзал чи басейн
  2. Сертифікат у страйкбольний клуб
  3. Сертифікат на курс масажу

Інше

  1. Мисливський ніж
  2. Швейцарський складаний ніж відомого бренду
  3. Мультитул
  4. Смарт-годинник

Звісно, перш ніж дарувати конкретну річ, необхідно пересвідчитись, що цей презент не припадатиме пилюкою десь на полиці чи в коморі. Бо можна піднести гантелі “з натяком” – але вони так і валятимуться мертвим тягарем.

Недарма психологи у США під час експериментів з’ясували, що для чоловіків подарунок – це яскравий маркер сумісності пари. Якщо отримуєш поганий або непотрібний, отже, партнерка тебе зовсім не знає, і ви не підходите одне одному.

Відтак подарунок для чоловіка на День всіх закоханих доречно вибирати з урахуванням інтересів та планів, індивідуальних особливостей його характеру, стилю життя, а також рівня ваших взаємин. І що ще важливо – подарунок не повинен перетворювати людину на “боржника”, причому це стосується обох статей.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна