РФ перекидає на північ Криму нові військові підрозділи, – ГУР

Російська армія перекидає нові військові підрозділи на північ окупованого Криму – серед іншого і для того, щоб зберегти сухопутний коридор до півострова.

Про це у коментарі “Укрінформу” повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

“З огляду на те, що наші закордонні партнери постачають нам нові зразки озброєння, так званий сухопутний коридор у Крим, звичайно, не є безпечним. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території”, – зазначив він.

За словами Черняка, російські військові також продовжують зводити оборонні споруди як на півночі півострова, так і на окупованій частині Херсонської області.

«Вони програють, тому створюють захисні споруди там, де можуть, розуміючи, що їм доведеться вести на цих рубежах бойові дії», – наголосив представник ГУР.

Як писала “Новинарня“, окупанти продовжують рити окопи в Криму, тепер – на півночі півострова.

Читайте також:
Крим: вибухи лунали в Севастополі, Сімферополі, Джанкої та Бахчисарайському районі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.