Новий обмін полоненими: додому повернулися 50 українських воїнів

У четвер, 24 листопада, відбувся черговий обмін військовополоненими між Україною та Росією. Із російського полону вдалося повернути 50 українських воїнів, серед яких – оборонці Маріуполя, захисники острова Зміїний та Чорнобильської атомної електростанції.

Про це повідомив голова офісу президента Андрій Єрмак.

За його словами, Україна визволила з полону 20 нацгвардійців, 12 військовослужбовців з ВМС ЗСУ, 10 бійців Збройних сил, 6 – із ДПСУ та двох тероборонців ЗСУ.

Серед звільнених двоє офіцерів та 48 рядових і сержантів.

“Важливо, що нам вдалося повернути 19 оборонців Маріуполя, 12 з яких були евакуйовані з “Азовсталі”, а також 15 полонених з ЧАЕС та 7 – з острова Зміїний“, – написав Єрмак.

Нагадаємо, попередні обміни відбулися 29 жовтня, коли звільнили 50 українських військових і двох цивільних, 3 листопада, коли були звільнені 107 воїнів, 11 листопада, коли звільнили 45 воїнів, та 23 листопада – звільнені 35 воїнів і один цивільний.

Читайте також:
“Я не хочу владу образити. Я просто хочу повернути свою дитину”:
як рідні полонених захисників Зміїного борються за їх повернення. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна