“Я не хочу владу образити. Я просто хочу повернути свою дитину”: як рідні полонених захисників Зміїного борються за їх повернення. ВІДЕО

Від 24 лютого, коли після тривалої атаки на острів Зміїний російським військам таки вдалося його захопити, більшість оборонців Зміїного залишається в полоні.

Весь цей час, тобто вже понад п’ять місяців, їхні родини не отримували від них жодної звістки.

Раніше, коли під час обмінів полоненими дехто із захисників Зміїного повертався додому, вони могли бодай щось розповісти про своїх побратимів, які там залишилися. Щонайменше, що вони живі. Втім, таких повернень – а отже, й новин – не було вже давно.

У новому відеоНовинарні” рідні полонених морських піхотинців та прикордонників зі Зміїного розповідають про те, як вони борються за визволення своїх чоловіків, братів та синів із російського полону. А також про те, навіщо вони це роблять, якщо влада закликає не розголошувати інформацію про наших полонених.

Подивіться. І не забудьте підписатися на наш YouTube-канал!

Читайте також:
“Їх не стерли з лиця землі!” Родичі оборонців Зміїного з першого дня великої війни чекають їх із полону

 


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.