Російські військові сидять без їжі та зв’язку на кордоні, проти них виставляють загородзагони, – ГУР

Внаслідок контрнаступу ЗСУ на Харківщині військові Російської Федерації розташувалися поблизу кордону з Бєлгородською областю РФ та на Донеччині без підтримки, проти них виставляють загороджувальні загони.

Про це в середу, 14 вересня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

“Окупанти, які відійшли з ізюмського напрямку в Донецьку область, очікують на підвезення боєкомплекту та палива. При відступі підрозділи витратили або вимушено кинули практично все озброєння та техніку. Рашисти скаржаться, що обіцяна допомога так і не надійшла.

Підрозділи 20-ї гвардійської загальновійськової армії РФ (в/ч 12721) про відступі від Ізюма і Балаклії зазнали великих втрат. В деяких ротах залишилось близько половини особового складу. Ті що вижили, мають намір рухатися в бік російського кордону, щоб повернутися додому.

Багато окупантів зосередилось поблизу російського кордону в районі Білгородської області. Вони не мають зв’язку з командуванням, відсутнє постачання їжі та боєприпасів”, – ідеться в повідомленні.

Щоб зупинити масову втечу військовослужбовців з поля бою, російське командування встановлює в тилу так звані “загороджувальні загони”.

За інформацією ГУР, командирам 4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу надійшло повідомлення: “В тильній смузі виставлений загороджувальний загін. Всі війська, що відступають, будуть знищені. Наказ командувача номер 222. Довести до всіх постів”.

Читайте також:
Контуженому росіянину поставили діагноз “отит”, попросили не застуджувати вуха і вигнали з лікарні, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна