Контуженому росіянину поставили діагноз “отит”, попросили не застуджувати вуха і вигнали з лікарні, – ГУР

Одному контуженому військовослужбовцю армії РФ поставили діагноз “отит”, попросили не застуджувати вуха і виписали з лікарні за три дні.

Про це у середу, 14 вересня, розповіли в Головному управлінні розвідки МОУ.

“Відомий випадок, коли після розриву барабанної перетинки вуха та контузії, військовослужбовця за 3 дні виписали із шпиталю. Офіційний діагноз – «отит». Надано рекомендацію не застуджувати вухо. При цьому, відмовлено в операційному втручанні”, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що в підрозділах, які беруть участь у війні проти України спостерігається катастрофічна нестача особового складу. З метою «вирішення проблеми» командуванням окупаційними військами вирішено суттєво скоротити час на реабілітацію військових після поранень та контузій. 

“Пораненим в шпиталях цілеспрямовано спрощують діагнози, не проводять раніше заплановані операції та пропонують повернутись на війну до України. Лікарям «рекомендують» надавати дозвіл на планові хірургічні втручання тільки по закінченню війни або за прямим дозволом командира пораненого”, – додали в ГУР.

Читайте також:
РФ вербує найманців у країнах Центральної Азії і хоче викупити там боєприпаси до радянської артилерії, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна