ЗСУ відбили атаки росіян поблизу восьми населених пунктів

ЗСУ відбили атаки росіян поблизу восьми населених пунктів уздовж всієї лінії фронту.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у вівторок, 13 вересня.

Зазначається, що противник продовжує зосереджувати зусилля на спробах повного захоплення Донецької області, утриманні тимчасово захоплених територій та зриві активних дій українських військ на окремих напрямках.

“Сили оборони успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що противник продовжує завдавати ударів по мирних жителях та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Від російських авіаційних і ракетних ударів, вогню з ворожих РСЗВ постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Білогорівка, Миколаївка, Верхньокам’янське, Весела Долина, Зайцеве, Юр’ївка, Нью-Йорк, Первомайське, Кам’янка, Времівка, Степове, Малі Щербаки, Сухий Ставок, Костромка, Біла Криниця та Мирне.

Протягом доби ворог завдав два ракетних, вісім авіаційних ударів та провів 13 обстрілів з систем реактивної артилерії по об’єктах на території України.

Читайте також:
Тероборона звітує про деокупацію ще трьох населених пунктів на Харківщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна