Зеленський відзначив напрямки, де ЗСУ мають успіхи та потребують уваги

Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський відзначив успіхи ЗС України на фронті та подякував бійцям, які особливо відзначились.

Про це він сказав у вечірньому зверненні у вівторок, 6 вересня.

“Тільки за першу половину сьогоднішньої доби вдалося збити п’ять із шести російських ракет Х-101. Це дорога втрата для Росії. І це порятунок багатьох українських життів.Чотири з цих ракет збили військовослужбовці повітряного командування «Південь». Молодці, хлопці!” – сказав президент.

Також особливо дякуємо сьогодні воїнам 79-ї десантно-штурмової бригади, яка на Донецькому напрямку героїчно стримує ворога, додав він.

“До речі, хочу звернутися сьогодні до всіх наших людей, які створюють інформаційну картину – так чи інакше. Будь ласка, звертайте свою увагу й увагу суспільства на те, що жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. Це 1300 кілометрів активних бойових дій. І це просто несправедливо, коли про окремі ділянки фронту говорять дуже багато, а про інші ніби забувають. Хоча наші воїни на багатьох напрямках – абсолютні молодці, абсолютні герої”, – зазначив Зеленський, очевидно, маючи на увазі збільшення уваги в останні дні до Херсонського напрямку.

“І на Донбасі, і на Харківщині, і в Запорізькій області, і на півдні, і в прикордонних районах півночі та сходу країни. Захист усієї держави потребує однаково щирої та серйозної уваги”, – сказав президент.

Він розповів, що провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача – “максимально швидко й точно вирішуємо всі питання, пов’язані з просуванням наших Збройних Сил, знищенням окупантів. 50 тисяч російських життів уже пішло на цю абсолютно безглузду для Росії війну”.

Раніше у вівторок в соцмережах повідомляли про успіхи Збройних сил України в боях на напрямку міста Балаклія Харківської області.

Читайте також:
ЗСУ вдарили по шести пунктах управління ворога і знищили вісім складів, – зведення Генштабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна