Російській залізниці нарізали задачу знайти 10 тис. охочих на війну в Україну

Російська залізнична компанія, серед інших держкомпаній, отримала завдання знайти значну кількість чоловіків на контракт із ЗС РФ, які погодилися б воювати проти України.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в суботу, 3 серпня.

“Державним компаніям Російської Федерації доведено нові норми підбору “добровольців” на війну. Так, компанія “Российские железные дороги” отримала рознарядку на пошук серед цивільних працівників до 10 тис. нових кандидатів на короткостроковий контракт”, – ідеться в повідомленні.

У Генштабі також зазначили, що окупанти, відчуваючи небезпеку в Україні, посилили адміністративно-поліцейський режим в населених пунктах, що розташовані на берегах річки Дніпро та охорону берегової лінії в тимчасово захоплених районах Запорізької та Херсонської областей.

Читайте також:
“Схід-2022” в РФ: командно-штабні навчання чи прихована мобілізація?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна