На Миколаївщині ворог має успіх у наступі на село Благодатне, – ГШ

У Миколаївській області російські окупанти наступають та мають успіх у здобутті села Благодатне Миколаївського району.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 6:00 у понеділок, 22 серпня.

“На Миколаївському напрямку окупанти вели штурмові дії в районі населеного пункту Благодатне, мають частковий успіх”, – сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що про наступальний бій рашистів на напрямку Васильки–Благодатне та їхні успіхи ГШ повідомляє у третьому зведенні поспіль.

Напередодні також ішлося про штурмові дії росіян в районах сіл Таврійське й Олександрівка на заході Херсонщини.

У ранковому повідомленні Генштабу йдеться також про те, що загалом на Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Велике Артакове, Лозове, Таврійське, Степова Долина, Первомайське, Киселівка, Червона Долина, Потьомкине, Прибузьке, Парутине, Поляна, Новоолександрівка та Партизанське. Завдав авіаційних ударів поблизу Зарічного, Білої Криниці та Андріївки.

На Запорізькому напрямку окупанти здійснювали вогневе ураження районів Дорожнянки, Новосілки та Малої Токмачки. Біля останнього та Ольгівського завдали авіаударів. Ворог вів наступ у напрямку Макарівка–Времівка, успіху не мав, відійшов.

Читайте також:
На Херсонщині загинув пастор-капелан, кіборг з ДАПу Олег Марінченко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна