“Для посилення роботи з партизанами Херсонщини”: генерал Марченко повернувся в Миколаїв

Генерал-майор Збройних сил України Дмитро Марченко “Марчелло”, який після повномасштабного вторгнення РФ до квітня керував обороною Миколаєва, повернувся в місто з новим завданням.

Про це повідомили в соцмережах народний депутат Роман Костенко та голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Марчело, Welcome back!” – написав Кім.

Голова ОВА також підтвердив інформацію про повернення Марченка в Миколаїв під час онлайн-брифінгу в Українському медіацентрі.

“Генерал Марченко повертається для посилення взаємодії військової адміністрації та Збройних сил. Він відряджений саме для посилення роботи з партизанами, в тому числі на тимчасово окупованих територіях Херсонської області”, – розповів Кім.

Він зауважив, що більше розповісти не може, але може сказати, що у генерала “є завдання, яке він виконуватиме на території Миколаївської та Херсонської областей”.

Читайте також:
Генерал Марченко пояснив складність звільнення Херсона: яким воно буде

Росія планувала взяти Миколаїв за сценарієм Маріуполя, – генерал Марченко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна