П’ятий за пів року: в Росії знайшли мертвим топменеджера, пов’язаного з Газпромом

У Росії під Санкт-Петербургом  знайшли мертвим топменеджера транспортної компанії “Астра Шиппінг” Юрія Воронова.

Про це в вівторок, 5 липня, повідомив телеграм-канал Baza.

Тіло 61-річного Воронова знайшли у басейні на території його ділянки у котеджному селищі Морські тераси біля Фінської затоки.

Зазначається, що чоловік загинув від вогнепального поранення у голову. Поруч із тілом правоохоронці знайшли травматичний пістолет. Поки невідомо, кому він належав.

Юрій Воронов — гендиректор транспортної компанії “Астра Шиппінг”, яка, зокрема, працювала на арктичних підрядах “Газпрому”. Дружина бізнесмена повідомила, що він вирушив до Ленінградської області РФ 1 липня. За її словами, перед від’їздом у її чоловіка стався конфлікт із партерами по бізнесу через втрату грошей.

Зазначимо, що

за півроку це вже п’ята смерть людини, яка пов’язана із російською газовою галуззю.

Взимку в Ленінградській області знайшли тіло голови транспортної служби “Газпром інвест” Леоніда Шульмана, а потім Олександра Тюлякова, що працював у “Газпромі” заступником гендиректора Єдиного розрахункового центру. Тіла обох чоловіків виявили в одному селищі під Санкт-Петербургом.

У квітні у московській квартирі знайшли тіла ексвіцепрезидента “Газпромбанку” Владислава Аваєва, а також його дружини та дочки.

Трохи пізніше в Іспанії знайшли мертвими топменеджера “Новатека” Сергія Протосеню, його дружину та доньку.

Читайте також:
Чому громадянам Росії в Європі плюють у каву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна