Артилеристи ЗСУ з гармат “Цезар” знищили ворожу гаубицю та командно-штабну машину. ВІДЕО

У ході контрбатарейної боротьби артилеристи Збройних сил України із самохідних артустановок CAESAR, наданих Францією, знищили самохідну гаубицю 2С-19 “Мста-С” і командно-штабну машину командира батареї ЗС РФ.

Про це в п’ятницю, 17 червня, повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗС України.

“Одним залпом шести CAESAR накрили район, де противник зосередив понад 15 одиниць озброєння та військової техніки. Прямим влучанням було вражено самохідну гаубицю 2С-19 “Мста-С” ворога та командно-штабну машину командира батареї”, – йдеться в повідомленні.

CAESAR уражає загарбників на віддаленні понад 20 км від лінії фронту з високою точністю, зазначили в ГШ та поширили відео:

У Генштабі зазначають, що українські артилеристи проводять унікальний для світової практики надшвидкий перехід на натовські системи озброєння та їх стандарти.

Читайте також:
ЗСУ вразили російський буксир “Василий Бех”, який віз окупантів і зброю на Зміїний. ВІДЕО

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 114 – 17.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна