“Якби робив засічки на кожного, то гвинтівка була б уся порубана”: снайпер 25 опдбр про ліквідацію росіян на фронті. ВІДЕО

Снайпери Збройних сил України успішно виконують бойові завдання щодо знищення російських окупантів.

Снайпер 25-ї окремої повітрянодесантної бригади розповідає, що “якби робив засічки на кожного окупанта, то гвинтівка вся була б порубана”.

Як передає “Новинарня“, про це він розповів у відео, опублікованому пресслужбою 25-ї опдбр у середу, 1 червня.

“Якщо це поодинока ціль, то ти користуєшся моментом і її прибираєш. Були ситуації… спроби прориву ворога і ми спостерігали офіцерів, які панічно махають руками і дають команди особовому складу, то ми старалися прибирати їх першими. А далі – всіх, хто втрапляє в приціл”, – розповів снайпер.

“Запам’ятався випадок, коли ми зайняли позицію на залізниці. За даними розвідки, ворог мав знаходитися від нас метрів 600-700, якраз добре для роботи снайперів. Ми тихесенько собі облаштовуємо позицію, видивляємося і тут колега мій вийшов, забрати гілочки… І раптом із посадки виринають четверо російських солдатів, на відстані метрів 80 від нас. Якби робив засічки на кожного, то гвинтівка вся була б порубана. Тому не рахуємо”, – додав десантник.

Читайте також:
Воїни Січеславської бригади знищили на Донбасі підрозділ окупантів. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна