Рашисти вдарили з міномета по евакуаційній колоні з Гостомеля, є жертви

Російські окупанти обстріляли одну з колон із мирними жителями, які евакуювалися з Гостомеля до Києва, одна жінка загинула на місці.

Про це ввечері в понеділок, 14 березня, повідомила Національна поліція України.

“…Працівники Бучанського районного управління поліції разом з органами місцевого самоврядування забезпечили евакуацію 500 людей із Дмитрівки і Немішаєва. Евакуація з Гостомеля проходила двоетапно. Перша колона із 10 автобусів, де в основному перебували матері із дітьми, літні люди й люди з інвалідністю, успішно дісталася місця призначення.

По іншій колоні із чотирьох автобусів російські війська здійснили мінометний обстріл.

Внаслідок обстрілу було травмовано водія одного з автобусів. Також під обстрілом в колоні опинився легковий автомобіль Volkswagen із подружжям, яке зазнало поранень. На жаль, жінка померла на місці події“, – йдеться в повідомленні.

Решта громадян, які прямували в обстріляній колоні, продовжили рух і згодом дісталися до безпечного місця, зазначили правоохоронці.

Читайте також:
На Київщині росіяни розстріляли колону дітей та жінок під час евакуації, семеро загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна