Генерал Марченко ловить ГРУшників у Миколаєві й пояснює реальні втрати армії РФ. Росіяни курять

Бойовий генерал Дмитро Марченко, підозрюваний у “справі бронежилетів”, в Миколаєві продовжує операцію зі звільнення міста й зачистки його від російських військових.

Під час одного із затримань в середу, 2 березня, український генерал-майор пояснював російському військовому про реальні масштаби втрат армії РФ від вторгнення на Україну.

Як відомо, в центрі Миколаєва “кіборг” і офіцер “Альфи” СБУ Роман Костенко разом із Марченком затримав військовослужбовців Головного розвідувального управління ЗС РФ.

Як випливає з розмови, військовим РФ командири казали, що приблизні втрати армії держави-агресора – 100 осіб. Коли українські військові назвали їм реальні числа, вони глибоко затягнулися цигарками.

Полонений у Миколаєві

“Сім днів війни – сім тисяч людей. І це вбитими. Пораненими – х*й його знає. Ті, хто безвісти зникли – теж: х*й його знає. Хто їх перерахує? Ви про це думаєте?.. А ви крилатими ракетами по мирним містам… Зайдіть в інтернет і подивіться, що ви наробили. Жінки народжують у підвалах”, – говорить за кадром український військовий.

На іншому відео, яке є в мережі, Марчелло розмовляє з полоненим солдатом РФ, телефонує її матері, і той зі страху просить її йти у військкомат і розповідати правду про війну з Україною, збираючи “комітет материнських солдат”.

Тим часом начальник Департаменту патрульної поліції НПУ, ветеран АТО, “кіборг” Євгеній Жуков “Маршал” нагадав у ФБ, генерал-майор Дмитро Марченко був арештований “по фальсифікованій справі” (т.зв. справі бронежилетів), яку сфальсифікувало “наше потужне ДБР ще з паном Трубою”, просидів місяць у СІЗО, хоча його просили відпустити на поруки всі авторитетні військові та політики. Марченко вийшов під заставу на кошти, які вніс Петро Порошенко.

Читайте також:
“Я бачу світло крізь бетон!” Велике інтерв’ю з генералом-реформатором Дмитром Марченком

“Бойовий генерал, в мирний час був обвинувачений “білими воротнічками” в розкраданні. Цим самим знищили його авторитет, роботу і життя! Але коли почалась срака і припекло, то чуваку особисто запропонував головнокомандувач організувати оборону міста Миколаїв. І Марчело без вагань поїхав туди, коли вже війска підходили до міста”, – розповів Маршал.

За його словами, тепер “цей нібито злочинець та корупціонер” організував зі всіма взаємодію, запустив роботу та тримає оборону міста Миколаїв. “Відбиває атаки і палить русню”.

“Дорога ложка к обеду”, як кажуть, або “Когда начинается война, зовут Солдата и Бога, а когда война заканчивается, солдата судят, а Бога забывают”. Так і вийшло!” – додав голова патрульної поліції України.

Нагадаємо, із 2014 року бойовий офіцер Дмитро Марченко воював у складі 79-ї десантно-штурмової бригади з Миколаєва, після чого очолював Головне управління розвитку і супроводження матеріального забезпечення ЗСУ (ГУРСМЗ).

Читайте також:
“Кіборг” Костенко впіймав у Миколаєві російських спецпризначенців із ГРУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна