Протягом січня “Повернись живим” зібрав близько 6 млн грн на потреби українського війська

У січні 2022 року, який видався “найтихішим” місяцем на фронті з вересня 2020-го, Фонд “Повернись живим” зібрав понад 6 мільйонів гривень пожертв на потреби української армії.

Про це повідомляє команда організації у своєму звіті.

Загальна сума внесків, здійснених благодійниками Фонду протягом січня, становить 6 мільйонів 31 тисячу 223 грн.

Також у січні командою “Повернись живим” було передано необхідного українським військовим обладнання на 1 мільйон 354 тисячі грн. Половина цієї суми, понад 665 тисяч – це компʼютери та інша оргтехніка для новоствореного Командування Сил Територіальної оборони. Фонд забезпечив 28 повноцінних робочих місць усім необхідним, що дасть змогу максимально швидко розгорнути тероборону по всій країні.

Окрім вже переданого до війська, коштом благодійників протягом місяця придбано майна чи профінансовано проєктів на суму більш ніж 1 мільйон 783 тисяч грн.

Інфографіка: Повернись живим

Зокрема, це закупка та передплата виготовлення 5 мобільних комплексів спостереження, 3 квадрокоптери з додатковими елементами живлення, 41 планшет та супутні аксесуари, 10 комплектів сумок сапера різних модифікацій, 8 компʼютерів та моніторів, 6 телевізорів та ноутбуків, снайперський приціл, генератори, акумулятори та мережеве обладнання, а також сервер для Командування Сил ТрО.

“Кожен рядок цього звіту – ваше досягнення, незалежно від розміру пожертви. Всі ви разом вже 8 рік поспіль пліч-о-пліч з українськими воїнами доводите окупанту, що Україна не здалася й ніколи не здасться”, – пише у дописі на ФБ команда Фонду.

Нагадаємо, що допомогти “Повернись живим” можна за посиланням.

Читайте також:
“Повернись живим” передав гору обладнання для новоствореного командування Сил тероборони

“Повернись живим” передав перший мобільний командний пункт для артилеристів

“Повернись живим” передав ще 10 ноутбуків для потреб української ППО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна