“Повернись живим” передав ще 10 ноутбуків для потреб української ППО

Міжнародний благодійний фонд “Повернись живим” передав ще 10 ноутбуків для потреб протиповітряної оборони Збройних сил України.

Про це відзвітували у фонді у середу, 12 січня.

“Фонд «Повернись живим» продовжує розвивати ППО Сухопутних військ, аби в російських безпілотників та авіації не було жодного шансу в небі над Україною…. Наприкінці грудня ми отримали перші 10 ноутбуків для дивізіонів та окремих машин ЗРК “Оса”. А зараз вже друга партія з 10 комп’ютерів від компанії ELEKS прибула до нашого офісу й скоро відправиться в один з зенітних ракетних полків. Ми вдячні за цей внесок в безпеку українського повітряного простору та боєздатність нашого війська”, – повідомили у фонді.

Зазначається, що завдяки ноутбукам інформація з командних пунктів ППО буде в режимі реального часу доступною операторам зенітних ракетних комплексів.

“Своєю чергою, це означає, що жодна «пташка» окупантів, яка перелітає лінію фронту може бути раз і назавжди перетвореною на купу брухту”, – додали у фонді.

Читайте також:
“Повернись живим” передав ще один мобільний пункт ППО для зенітного ракетного полку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна