“Повернись живим” передав ще один мобільний пункт ППО для зенітного ракетного полку

Благоднійний фонд “Повернись живим” передав ще один мобільний пункт протиповітряної оборони для зенітного ракетного полку з гарантією безперебійної роботи протягом 5 років.

Про це повідомили у фонді в п’ятницю, 10 грудня.

“Відтепер наші воїни будуть працювати в більш комфортних умовах, на сучасному та потужному обладнанні та почувати себе в безпеці. Так, саме в безпеці. Адже ми не раз говорили про те, як активно російські війська полюють за нашими командними та тиловими пунктами. До прикладу згадаймо обстріл КП в районі Галицинівки, коли поранення різного ступеню важкості отримали п’ятеро захисниць”, – наголошують у “ПЖ”.

Зазначається, що тепер у розпорядженні військових у мобільному пункті є два надпотужних процесори, які здатні працювати при 50-60 градусній плюсовій температурі 24/7 1825 днів поспіль.

“Гарантія безперебійної роботи – 5 років!”, – підкреслюють у Фонді.

Читайте також:
Андрій Римарук, “Повернись живим”: Недавно знищили склад боєприпасів у Донецьку – отримали прикритий напрямок біля Авдіївки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна