Зеленський нарешті виступив зі зверненням: підтримав тренера Шеву після відставки

Президент України Володимир Зеленський звернувся до футбольного тренера Андрія Шевченка після його дочасного звільнення з італійського клубу “Дженоа”. Глава держави підтримав Шеву та запросив його працювати в Україну.

Про це йдеться в дописі на ФБ-сторінці президента, розміщеному ввечері в суботу, 15 січня.

“Андрій Миколайович, Шева.
Не лише вся наша країна, а й уся Європа знає, на яку гру здатна команда під твоїм керівництвом.
Тому нехай це буде лише «перший клубний млинець нанівець» на початку великої кар’єри великого тренера.
Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш іще кращим!
І головне. Найсильніше тебе люблять в Україні. Тому повертайся працювати додому…” – сказано у зверненні Зеленського.

Допис ілюструє фото, на якому Зеленський вітає Шевченка на Майдані в День Незалежності.

Варто зазначити, що на тлі багатьох подій у внутрішній та зовнішній політиці публічна активність президента Зеленського у 2021 році майже не помітна. Деякий час він відпочивав у Буковелі, де зупинився в одному готелі з олігархом Коломойським. Після того на його фейсбук-сторінці містяться привітання з Різдвом, відгуки про запуск супутника “Січ” та про зустріч із президентом Азербайджану, а в інстаграмі – дивне відео про День “дякую”. Для повідомлення про нібито перший робочий день президента в ОП у січні використали фото, зроблене попереднього місяця.
При цьому Зеленський не коментував ескалацію на кордоні, безпекові переговори США та ЄС з росіянами щодо України, масовану кібератаку на сайти українських держустанов, проблеми в газопостачанні та ін.

Клуб “Дженоа” з Генуї відправив у відставку українського тренера Андрія Шевченка через незадовільні результати вже за два місяці після призначення. За цей час екснаставник збірної України не виграв в італійській Серії А жодного матчу.

Читайте також:
Помічницю Зеленського Левченко працевлаштували в ОП після скандалу з її чоловіком Гогілашвілі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна