Російські окупанти активізували мінування тилових районів на Донбасі, – ГУР

Російсько-окупаційні війська активізували мінування тилових районів поблизу лінії розмежування на Донбасі.

Про це в п’ятницю, 22 жовтня, інформує пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Окупаційні війська продовжують нарощувати інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій. Також вони відновлюють і обладнають нові позиції, в тому числі фейкові.

“У той же час окупанти активізували інженерні роботи і мінування ділянок місцевості в тилових районах недалеко від лінії зіткнення”, – йдеться в повідомленні.

Окупанти розширюють межі районів для розміщення техніки і озброєнь, а також встановлює навколо них нові мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародними конвенціями мін.

“Зазначені дії російських окупаційних військ створюють додаткову небезпеку для цивільного населення, що проживає на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
На фронті поранили українського військового. Стан – середня тяжкість

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна