У ЗСУ – новий командувач Сил логістики. Що відомо про генерала Гуляка

 

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний представив особовому складу Командування Сил логістики ЗСУ новопризначеного командувача – генерал-майора Олега Гуляка.

Про кадрову зміну в лавах ЗСУ стало відомо 1 вересня.

“Вітаючи його із призначенням на посаду, Залужний також визначив пріоритетні напрямки роботи на посаді у подальшому”, – повідомила пресслужба командування Сил логістики ЗСУ.

Що відомо про Олега Гуляка
Генерал-майор Гуляк Олег Вікторович, народився 8 січня 1972 року на Миколаївщині. У Збройних Силах України – з 1993 року. Розпочинав свою військову кар’єру на посаді заступника командира розвідувальної роти аеромобільної дивізії (м. Болград, Одеська область).
У 2004 році та 2005 роках брав участь у миротворчих операціях у складі окремого механізованого батальйону Українського миротворчого контингенту в Республіці Ірак.
З 2007 по 2010 роки – командир 95-ї окремої аеромобільної бригади (м. Житомир).
Учасник російсько-української війни з 2017 року, обіймав посаду заступника командувача силами Антитерористичної операції.
До призначення на посаду командувача Сил логістики Збройних Сил України очолював Військову академію (м. Одеса).
Нагороджений медаллю «За військову службу Україні» та медаллю «За сумлінну службу» І та ІІ ступеня, відзнакою «Знак пошани».

Читайте також:
Військові їдальні забезпечені техобладнанням майже на 90%, – сили логістики ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.