Після восьми місяців в ООС на Львівщину повернувся зенітний ракетний полк

 

Військовослужбовці Теребовлянського зенітного ракетного полку після 8-місячної ротації повернулися у пункт постійної дислокації на Львівщині.

Про це в суботу, 21 серпня, повідомила служба зв’язків із громадськістю повітряного командування “Захід”.

“Понад вісім місяців військові виконували завдання за призначенням у зоні ООС. Давненько вони не бачили рідних, перебували на полігонах, у відрядженнях та в ООС. Після відпочинку на цих мужніх чоловіків та жінок чекають нові завдання, а значить нові випробування, а поки – довгоочікувана відпустка”, – йдеться в повідомленні.

Тимчасово виконуючий обов’язки командувача повітряного командування “Захід”, полковник Олег Гесь звернувся до військовослужбовців зі словами подяки за успішне виконання бойового завдання.

Під час урочистостей багато військовослужбовців зенітного ракетного полку були нагороджені цінними подарунками, державними нагородами, відзнаками, грамотами та подяками.

Читайте також:
44-та артбригада і Теребовлянський зенітний ракетний полк повернулися з ООС: без втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна