44-та артбригада і Теребовлянський зенітний ракетний полк повернулися з ООС: без втрат

 

Підрозділи 44-ї окремої артилерійської бригади та Теребовлянського зенітного ракетного полку повернулися з районів проведення операції Об’єднаних сил.

Як повідомляє “Новинарня“, обидва підрозділи повернулися в пункти постійної дислокації без загиблих чи поранених серед особового складу.

“Особовий склад військової частини з честю виконав поставлені завдання. Бригада понад рік перебувала на загрозливих напрямках лінії зіткнення. Поки артилерійські підрозділи перебували у районі проведення операції, у противника не було бажання застосовувати великий калібр, оскільки могли отримати гідну адекватну відповідь” — зазначив командувач військ ОК “Захід” генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Військовослужбовці артбригади спочатку підуть у відпустки, а згодом відновлюватимуть боєздатність і проходитимуть вишкіл на бойове злагодження.

Військовослужбовці Теребовлянського зенітного ракетного полку повітряного командування “Захід” теж повернулися з району проведення Операції об’єднаних сил.

Урочисто військовослужбовців зустріли в Стрию.

“Близько шести місяців особовий склад полку забезпечував охорону повітряного простору кордонів України”, – йдеться у повідомленні пресслужби повітряного командування “Захід” ПС ЗСУ.

Речники полку акцентують: за час виконання завдань серед особового складу не було ні загиблих, ні поранених.

Читайте також:
54 орб повернувся з ООС. За п’ять років війни загинули 20 розвідників батальйону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна