У Києві охорона Atlas Weekend хотіла вивести хлопця, що прийшов на виступ Меладзе із червоно-чорним прапором

 

У Києві на музичному фестивалі Atlas Weekend ввечері 8 липня виступив російський виконавець Валерій Меладзе, що публічно не оголосив свою позицію щодо анексії Криму та російсько-української війни.

Громадські активісти вимагали заборонити концерт співака.

Однак артисту все ж дозволили взяти участь в “Атлас Вікенді” та навіть посилили охорону, інформує “ТСН”.

На фестиваль того дня прийшов хлопець з червоно-чорним прапором. Він спокійно стояв, загорнувшись у стяг Української повстанської армії.

Охорона “Атлас Вікенду” виявляла значну активність і намагалися силою вивести чоловіка.

“Він розповів, що таким чином хотів виявити свій мирний протест проти концерту Меладзе. Сподівався, що таких невдоволених, як він буде більше”, – йдеться в повідомленні.

“Відчуй себе чужим у своїй же країні. Цей хлопець прийшов з одиночним пікетом на концерт росіянина Меладзе на Atlas Weekend у Києві. Він не чіпав нікого. Просто стояв з червоно-чорним стягом”, – написав громадський активіст Сергій Стерненко в фейсбуці.

Як відомо, публічно Валерій Меладзе не коментує анексію Криму чи війну на сході України. Однак 28 травня він виступив разом із Вірою Брежнєвою, Григорієм Лепсом та Emin на концерті в Білорусі, який проходив під егідою старшого сина Олександра Лукашенка – Віктора Лукашенка.
Також ще з 2003 року Меладзе є членом провладної партії “Єдина Росія”.

Проти його виступу на фестивалі Atlas Weekend виступили представники громадських організацій, які традиційно брали участь у діяльності локації фестивалю “Містечко ГО”. Вони закликали організаторів скасувати виступ Меладзе та інших російських артистів.
Організатори нічого відповіли на цю заяву і не змінили свої плани.

Читайте також:
“Чий Крим?” Солісти ансамблю ЗСУ пішли з шоу на каналі “Україна” через появу там Валерія Меладзе

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна