“Чий Крим?” Солісти ансамблю ЗСУ пішли з шоу на каналі “Україна” через появу там Валерія Меладзе

 

Солісти Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України Олексій та Анастасія Шпортько пішли з нового шоу телеканалу “Україна” через незгоду з участю в ньому російського співака Валерія Меладзе.

Про це Олексій Шпортько повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

“Після появи у проекті «Співають всі» на каналі «Україна» пана Меладзе, який не знає відповіді на питання «Чий Крим», ми відмовляємось від участі у цьому шоу! Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля.
Боляче що під час війни із РФ таких осіб взагалі впускають в Україну”, – заявив артист.

“Ми більше не хочемо бути причетними до цього московитського «дійства», з нас вистачить і двох зйомок, на яких в якості гостя не було пана Меладзе.

Ви можете сказати що ми залишились без піару і без ефірів на рейтинговому каналі? Так, але ми залишились із чистим сумлінням, а це набагато дорожче всіляких там ефірів!” – додав Шпортько.

Раніше фото та відео з Меладзе зі зйомок шоу “Співають усі” почали викладати українські блогери та зірки шоу-бізнесу, які також беруть участь в проєкті.

Співак приїхав до Києва, щоб 6 липня виступити на фестивалі Atlas Weekend.

Як зазначає “Суспільне“, публічно Валерій Меладзе не коментує анексію Криму чи війну на сході України. Однак 28 травня він виступив разом із Вірою Брежнєвою, Григорієм Лепсом та Emin на концерті в Білорусі, який проходив під егідою старшого сина Олександра Лукашенка – Віктора.
Також ще з 2003 року Меладзе є членом провладної партії “Єдина Росія”.

Проти його виступу на фестивалі Atlas Weekend виступили представники громадських організацій, які традиційно брали участь у діяльності локації фестивалю “Містечко ГО”. Вони закликали організаторів скасувати виступ Меладзе та інших російських артистів.
Організатори нічого відповіли на цю заяву і не змінили свої плани.

Читайте також:
Три десятки росіян ув’язнені за неправильну відповідь на запитання “чий Крим?”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна