“Укроборонпром” очікує, що РНБО схвалить стратегію розвитку ОПК цього тижня

 

Держконцерн “Укроборонпром” очікує, що цього тижня Рада національної безпеки і оборони схвалить Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК) України.

Про це заявив гендиректор “Укроборонпрому” Юрій Гусєв під час Форуму інноваційних виробництв в Білій Церкві, передає “Інтерфакс-Україна” в четвер, 17 червня.

“Чому це важливо для нас? Тому, що ОПК може і повинен стати драйвером розвитку всієї промисловості, інноваційного розвитку … Особливо актуальним це стає під час війни за незалежність, яку ми ведемо більше семи років на сході України проти РФ, і нам необхідно інвестувати в сучасні оборонні технології “, – сказав Гусєв.

На засіданні уряду два місяці тому була схвалена стратегія розвитку оборонно-промислового комплексу – вона визначає реформи та пріоритети держполітики в оборонній промисловості.

Читайте також:
Обсяги виробництва Укроборонпрому зросли на 21%, – Гусєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.