Катастрофа повітряної кулі на Хмельниччині: одна людина загинула, п’ятеро травмовані

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом падіння повітряної кулі на Хмельниччині, внаслідок якого загинув один чоловік і ще п’ятеро людей травмовані.

Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Трагедія сталася близько 20:45 у суботу, 22 травня, поблизу села Кульчіївці Кам’янець-Подільського району.

Як повідомляє видання “Вечірній Кам’янець“, пролітаючи над лінією високовольтних передач, повітряна куля зачепилася за дроти кошиком, який внаслідок цього перекинувся. На борту в цей час перебували п’ятеро пасажирів і пілот.

Одного з пасажирів, 53-річного мешканця Прилук (Чернігівська область), який за іронією долі випав на територію місцевого цвинтаря, врятувати не вдалося – внаслідок отриманих травм він загинув. Його дружина, інші пасажири, а також 28-річний пілот, який є мешканцем Києва, отримали травми різного ступеня важкості та госпіталізовані до медичних закладів.

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області розпочали досудове розслідування за ч. 3 статті 281 Кримінального кодексу України – порушення правил повітряних польотів.

Куля, яка впала 22 травня в Кам’янець-Подільському районі Хмельницької області. Фото: “Вечірній Кам’янець”

Читайте також:
Найбільша катастрофа повітряної кулі в історії США: загинули всі пасажири. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна