УЄФА дозволила проводити матчі Євро-2020 із глядачами на трибунах

 

Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) на своєму офіційному сайті оголосив про дозвіл для вболівальників бути присутніми на матчах Євро-2020, що пройде в червні 2021 року.

Наразі вісім міст підтвердили можливість приймати глядачів: Амстердам, Санкт-Петербург, Баку, Бухарест, Копенгаген, Глазго, Лондон і Будапешт.

Кожне з них на місцевому рівні затвердило максимально дозволену кількість глядачів на трибунах стадіонів. Будапешт готовий заповнити 100% загальної місткості арени, Петербург і Баку – 50%, Амстердам, Бухарест, Копенгаген, Глазго – від 25 до 33%, а Лондон – 25%. Цей відсоток ближче до Євро може як збільшитись, так і зменшитись.

До 19 квітня УЄФА очікує на додаткову інформацію від Дубліна, Мюнхена, Рима й Більбао щодо своїх планів. Тоді Союз європейських асоціацій і ухвалить рішення щодо присутності людей на трибунах у цих містах.

З попередніми правилами в’їзду в ті чи інші країни для власників квитків та іншими нюансами можна ознайомитись на офіційному сайті УЄФА.

Як відомо, збірна України у фінальній частині чемпіонату Європи гратиме у групі С з Нідерландами (13 червня), Північною Македонією (17 червня) та Австрією (21 червня). Перший поєдинок відбудеться в Амстердамі, інші два – у Бухаресті.
Турнір мав відбутися у 2020 році, але був перенесений на 2021 рік у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Читайте також:
Збірна України почала відбір на мундіаль-2022 із сенсаційної нічиєї з чинним чемпіоном світу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна