Українські військові посприяли у швидкому ремонті водогону для Новотошківського

 

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (УС СЦКК) посприяла в найшвидшому відновленні водопостачання прифронтового селища Новотошківське (Попаснянський район Луганської області).

Про це в п’яницю, 8 січня, повідомив пресцентр штабу Операції об’єднаних сил.

“…Днями завершилися аварійно-відновлювані роботи на водогоні в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. УС СЦКК забезпечила сприятливі умови для проведення оперативних ремонтних робіт з усунення наслідків прориву труби. У зв’язку з аварією на водогоні було призупинено подачу води до населеного пункту Новотошківське. Проте завдяки оперативним та злагодженим діям робочої команди цей процес було відновлено у найкоротші терміни”, – ідеться в повідомленні.

У пресцентрі зазначили, що всі заходи проводилися з дотриманням наданих гарантій безпеки та контролю режиму припинення вогню завдяки скоординованій роботі української сторони СЦКК із Командуванням об’єднаних сил, підрозділами ДСНС України та командою СММ ОБСЄ.

Читайте також:
ООС на Різдво: вісім обстрілів на обох напрямках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна