Фукс розповів, як Кернес поділив свій спадок. Та підтвердив існування 11-річної дочки в мера Харкова

 

Бізнесмен та близький друг померлого мера Харкова Геннадія Кернеса, Павло Фукс підтвердив, що окрім трьох синів у покійного також є 11-річна дочка, яка живе в Лондоні.

В інтерв’ю “Стране”, яке опубліковане в середу, 23 грудня, Фукс розказав, як Кернес розподілив свій спадок.

“На першому місці Оксана і Родіон (Гайсинські – ред.), які були поруч з ним до останньої хвилини життя. Потім Кирило і Данило (два рідні сини Кернеса – ред.), – сказав Фукс.

На уточнення, чи справді Родіон був улюбленцем тата, бізнесмен зазначив:

“Він говорив, що Родіон його любить більше за всіх. Родіон від нього не відходив”.

Про дочку Кернеса інформації у пресі не було, але її існування Фукс підтвердив.

“Їй 11 років. Звуть Соня. Вона живе зі своєю мамою в Лондоні. Сини Кернеса підтримують з нею взаємини. Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа – просто копія! І зовні, і за характером”, – розказав друг покійного Геннадія Адольфовича.

Нагадаємо, окрім чотирьох дітей, у Кернеса залишилося четверо онуків.

Читайте також:
У Харкові прощаються з Геннадієм Кернесом. Поховають навпроти Кушнарьова. ФОТО, ВІДЕО

Як інформувала “Новинарня“, 17 грудня в Німеччині на 62-му році життя помер міський голова Харкова Геннадій Кернес. Він обіймав посаду міського голови Харкова з 2010 року. Виходець із кримінального світу та прибічник Партії регіонів, у 2014 році він підтримував у місті проросійські сили, був причетний до катувань “майданівців”. Кримінальна справа щодо Кернеса була закрита в серпні 2018 року через постійні неявки прокурорів.
28 квітня 2014 року на Кернеса було скоєно замах. Під час пробіжки мера важко поранили з вогнепальної зброї. Після замаху Кернес пересувався на інвалідному візку.
14 вересня українські ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомляли, що мер Харкова Геннадій Кернес доставлений в лікарню з двостороннім запаленням легень, у нього вкрай складна форма коронавірусу.
17 вересня стало відомо, що Кернеса привезли на лікування до німецької клініки “Шаріте” в Берліні.
4 листопада стало відомо, що Кернес офіційно визнаний харківським міським головою за результатами виборів до місцевих рад, які відбулися 25 жовтня без особистої участі кандидата у виборчій кампанії.
7 листопада його офіційно зареєстрували міським головою Харкова.

За інформацією бізнесмена Павла Фукса, Кернес планував повернутися в Україну до Нового року.

Увечері 21 грудня у Харкові приземлився борт з тілом померлого мера міста Геннадія Кернеса.

Читайте також:
У Харкові військовослужбовці не братимуть участі в церемонії прощання з Кернесом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна