З початку епідемії в ЗСУ на COVID-19 захворіли понад 10 тисяч осіб

 

Станом на ранок 28 листопада у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють уже 2975 осіб.

Про це повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

Зазначається, що за минулу добу зареєстровано 213 нових випадків захворювання на COVID-19.

Всього за час епідемії в армії одужали 7053 особи (+135 за добу), летальних випадків залишається 26.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах виявили 10 054 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових армійських пацієнтів у заклади охорони госпіталізовано 30 осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України, у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону у Львові – 5 військовослужбовців, в ізолятор військової частини в Сумській області – 6, у ВМКЦ Центрального регіону у Вінниці, у Миколаївський військовий госпіталь та ізолятор військової частини в Київській області – по 3, ВМКЦ Північного регіону в Харкові, 66-й військовий мобільний госпіталь у Покровську (Донеччина), Деснянський військовий госпіталь – по 2, 65-й військовий мобільний госпіталь у м. Часів Яр (Донеччина), Хмельницький військовий госпіталь та обласну інфекційну лікарню м. Кропивницький – по 1 військовому, Київську МКЛ – 1 працівник ЗС України.

На лікування вдома відправили 183 особи, найбільше – у Київській області (67 військовослужбовців та 8 працівників ЗС України), Одеській (43 військовослужбовці та 1 працівник) та Львівській областях (17).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 736 осіб.

Читайте також:
В Україні новий найбільший показник інфікувань коронавірусом за добу. ДИНАМІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна