Британські військові показали ефектне відео про візит есмінця Dragon в Одесу

 

Постійний об’єднаний штаб збройних сил Великої Британії опублікував ефектне відео про дружній візит есмінця Королівських Військово-Морських сил Великої Британії Dragon до Одеського морського порту.

Матеріал поширила пресслужба Генерального штабу ЗСУ увечері в четвер, 5 листопада.

Зазначається, що судно здійснило дружній візит в рамках проведення спільного тренування в морі типу PASSEX.

Як інформувала “Новинарня“, есмінець Королівських військово-морських сил Великої Британії HMS Dragon (D35) перебував в Одесі з дружнім візитом із 7 по 12 жовтня.

10 жовтня Dragon провів у Чорному морі тренування типу PASSEX з “айлендами” і “гюрзами” ВМСУ.
Під час виконання спільних маневрів у відкритому морі кораблі й катери – учасники навчання відпрацювали низку завдань з підвищення взаємосумісності відповідно до стандартів Північноатлантичного альянсу.
Зокрема, на переході морем відпрацьовано тактичне маневрування, тренування зв’язку, протиповітряну оборону, відбиття ударів противника тощо.

Есмінець Королівських ВМС Великої Британії “Dragon” (D35) увійшов до складу флоту на початку 2012 року.
На кожній стороні його корпусу присутнє зображення валлійського дракона Y Ddraig Goch — національного символу Уельсу. Це єдиний корабель королівського флоту, який був прикрашений таким чином.

Читайте також:
Українські спецпризначенці в Одесі взяли на абордаж британський есмінець Dragon. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна