“Можна всім говорити, що це зробили ми?”, – “слуги” на Донбасі про реформу харчування ЗСУ

 

Діана Петреня
колишня керівниця проєктного офісу реформ Міноборони України,
ідеолог проекту “Реформа системи продовольчого забезпечення та харчування ЗСУ”

(FB)

Сміюсь, аж до сліз. Ну, не таємниця, що в армії у мене залишилися друзі та знайомі. Зі слів очевидців: героїчні герої зі “слуг народу” приїхали на командно-спостережний пункт, зробили там фотки в стилі “танки гриз як барбарис” у броніках і касках, з аптечками на пузі, поїхали на передок.

Там вони переночували. Звісно, їх годували. Один із “слуг” потрапив у бригаду, де годують за каталогом. “Слуги” були дуже вражені.

І ось після трапези один із них почав розпитувати військових про харчування, те-се. Коли йому розповіли, депутат поставив питання, мовляв, а можна після поїздки всім розповідати, що цю нову систему запровадили ми?
Ні, звичайно, я розумію, що “слуги народу” за прикладом свого лідера звикли чужі заслуги видавати за свої, але-е-е-е… Не в мою зміну, хлоп’ята, не в мою зміну.

Читайте також:
“А я ночував на позиціях!”: які анекдоти складають про “слуг народу” в зоні ООС

Вояж “слуг народу” на Донбас почався з жорсткої критики за скорочення армії. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна