Британські військові показали, як готувалися десантуватись в Україні. ВІДЕО

 

Військовослужбовці 16-ї десантно-штурмової бригади Збройних сил Великої Британії повернулися з навчань “Спільні зусилля-2020”, в яких вони брали участь спільно з підрозділами Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Британські армійці зняли та опублікували кілька іміджевих відео про навчання в Україні та опублікували їх на своїй сторінці у соцмережі.

Так, в одному з відео, яке підготував преспідрозділ бригади британських десантників йдеться про підготовку до десантування в полі на Миколаївщині.

Зазначається, що це вперше за 20 років військовослужбовці підрозділу здійснювали стрибок з парашутом.

“Навчання “Спільні зусилля” дали можливість британським та українським силам десанту працювати разом, зміцнюючи зв’язок для майбутніх операцій”, – наголосили іноземні військові.

Друге відео тематично стосується безпосередньо маневрів на території Україні.

“Взаємоповага та взаєморозуміння між “повітряними піхотинцями” сприяли безперервному обміну навичками та досвідом між воїнами-десантниками ЗС України та Великої Британії”, – написали військові Великої Британії.

Читайте також:
Кулеба: Ми не заперечуватимемо, якщо британські десантники залишаться в Україні

Як інформувала “Новинарня“, у рамках стратегічних командно-штабних навчань “Об’єднані зусилля-2020” відбулися навчання воїнів-десантників України та Великої Британії “Спільні зусилля”.
Зокрема, спільно з підрозділами Десантно-штурмових військ Збройних сил України діяли військовослужбовці 16-ї десантно-штурмової бригади Збройних сил Великої Британії в різних умовах обстановки під час етапів практичних дій.

19 вересня військові 16-ї десантно-штурмової бригади ЗС Сполученого Королівства, злетівши в Британії,  десантувалися в полі на Миколаївщині.

21 вересня десантники двох країн відпрацювали спільні тактичні дії підрозділів в лісостеповій зоні та умовах урбанізованої місцевості.

23 вересня поблизу села Львове Бериславського району на Херсонщині десантники України та Сполученого Королівства форсували Дніпро на “Козаках”. 

Читайте також:
Британський генерал похвалив українських десантників за спільне форсування Дніпра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна