У ЗСУ відбулися змагання військових топографів

 

У Чернівцях на базі однієї із військових частин Командування сил підтримки відбувся конкурс на кращого фахівця топографічної служби Збройних сил України.

Протягом двох днів одинадцять військовослужбовців-топографів Сухопутних військ ЗС України, Десантно-штурмових військ та Командування Сил підтримки боролися за звання кращого, передає пресцентр Генштабу в середу, 7 жовтня.

“Ключовими етапами змагання стали геоінформаційна підготовка бойових дій, розрахунок запасних карт для забезпечення бою бригади, підготовка та друк оригіналів спеціальних карт на широкоформатному плотері в польових умовах тощо”, – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, на одному із етапів змагань, військовослужбовці здавали обов’язкові нормативи з фізичної та професійної підготовки.

Призові місця розподілили так:

  • І місце – представник Командування Сил підтримки ЗСУ Федір;
  • ІІ місце –  військовослужбовець Сухопутних військ ЗС України Віктор;
  • ІІІ місце – представник Сил підтримки Андрій П.

Єдина жінка-військовослужбовець, яка брала участь у конкурсі хоч і не потрапила в призову трійку, але здобула схвальні відгуки суддів, додали в пресцентрі ГШ.

Читайте також:
Змагання фахівців із тактичної медицини ЗСУ виграв спецпризначенець. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна