В Україні заборонили роботу нічних клубів і дискотеки

 

Кабінет міністрів підтримав проєкт постанови, яка передбачає заборону роботи нічних клубів та дискотек на час дії адаптивного карантину.

Таке рішення уряд ухвалив на засіданні в середу, 26 серпня.

“Пропонується посилити обмежувальні заходи у регіонах, в яких установлений “зелений“ рівень епідеміологічної небезпеки, заборонивши проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля. Крім того, ми відпрацювали з Мінкультом заборону концертів, крім тих, що проводяться закладами культури і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності”, — цитує УНН міністра охорони здоров’я України Максима Степанова.

“Я також просив і буду просити поліцію вживати максимально жорстких заходів до тих закладів, які сприяють поширенню коронавірусу серед молодих людей в Україні”, – додав прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Як інформувала “Новинарня“, уряд продовжив адаптивний карантин до 31 жовтня.

Читайте також:
Україна закриває кордони для іноземців до кінця вересня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.