Ударами по голові: військові РФ убили окупаційну голову Абрикосівки на Херсонщині і ще шістьох людей

Російські військові в окупованому селі Абрикосівка на Херсонщині вбили сімох людей, серед них – гауляйтерка села Любов Тимчак, місцеві мешканці та інші російські військові.

Про це пише видання “Мост” з посиланням російські ЗМІ і телеграм-канали, інформує про це також блогер Денис Казанський.

“Вбитих спалювали та підривали гранатами, спалили також кілька будинків”, – пише Казанський.

65-річну Валентину Старченко виявили у житловому будинку в селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. Росіяни розстріляли жінку, підпалили хату та втекли.

У селі Абрикосівка ударами по голові вбили 54-річну Любов Тимчак та російського військовослужбовця – 40-річного Олексія Глініна. Будинок із трупами теж підпалили.

Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли – 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва та військовослужбовця ЗС РФ, чию особу не встановлено. Тіла теж підпалили.

24 квітня за підозрою в усіх цих вбивствах було затримано двох військовослужбовців ЗС РФ: 34-річного Олександра Осиповаи і раніше неодноразово засудженого 36-річного Олександра Кайгородцева (на фото праворуч).

Відомо також, що гауляйтерка Тимчак народилася в Абрикосівці у Великокопанівській громаді Херсонського району. До вторгнення Росії жінка очолювала Абрикосівський старостинський округ Великокопанівської ОТГ. Була членом Партії регіонів.

Читайте також:
СБУ затримала весь склад однієї із “виборчих комісій” РФ, яка діяла під час окупації Херсонщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна