Кращі ресторани Києва: гастрономічна подорож у ТРЦ «Гулівер» ℗

У ТРЦ Gulliver зібрані кращі ресторани Києва із затишною атмосферою та різноманітним меню. Тут можна зібратися родиною, провести незабутнє побачення або корпоративну зустріч.

ТРЦ Gulliver: вирушаємо в кращі ресторани Києва

Gulliver — великий торговельно-розважальний центр, розташований у самому серці столиці. На території успішно працюють магазини, бутики, салони, візовий центр, фітнес-клуби, а також підприємства сфери розваги — дитячі ігрові майданчики, кінотеатри. Відкриті також ресторани в ТРЦ Гулівер, які відвідують працівники численних офісів і торгових майданчиків центру, але найбільше тут покупців і гостей.

Ресторани у Gulliver: ваші улюблені смаколики

Ресторани та кафе розташовані відразу на декількох поверхах. Заклади пропонують відвідувачам смачні страви української, європейської, японської, італійської кухні. Гості торговельно-розважального центру із задоволенням відвідують кондитерські, де можна зануритися у світ солодощів, а також кафе швидкого харчування — ідеальні місця для того, щоб перекусити після шопінгу.

Щоб зробити гастрономічну подорож, не обов’язково залишати країну — достатньо вирушити в кращі ресторани Києва, які відкриті за адресою: Спортивна площа, 1А. Кожен заклад гідний уваги: тут запропонована смачна, корисна та обов’язково свіжа їжа, гарантовано європейське обслуговування, забезпечена приємна атмосфера.

Серед них:

• MrZuma. Це затишне місце, де відвідувачам запропонують страви японської кухні. У гостей залишаються тільки приємні враження від смачної їжі, якості обслуговування, атмосфери та рівня подачі. У ресторані працюють кращі кухарі, а для приготування страв використовуються тільки продукти класу люкс.

• Mercato Italiano. Сюди рекомендовано заглянути справжнім шанувальникам італійської кухні й тим, хто тільки збирається познайомитися з кулінарними традиціями цієї сонячної країни. Місце унікальне, оскільки працює за трьома напрямками: бутик, ресторан і бар. Гості зможуть замовити страви на винос або придбати інгредієнти для самостійного приготування.

• My burgers & Fries. Це справжній рай для тих, хто любить бургери з найякіснішого м’яса.

• Смузі-бар Fruit Love. Тут можна замовити смачний і корисний напій, який готують у присутності відвідувача. Бар працює у форматі to go.

Це далеко не повний список закладів центру. Дізнатися більше про ресторани в ТРЦ «Гулівер» і ознайомитися з повним списком можна на офіційному сайті. Ресурс познайомить жителів і гостей міста з описом кафе, допоможе вибрати відповідне місце для романтичної або сімейної вечері, швидкого перекусу, ділової зустрічі, бізнес-ланчу, урочистого заходу.

Смачно та зручно

Кращі ресторани й кафе в Києві зібрані в одному місці — в торгово-розважальному центрі Gulliver. Цей майданчик ідеально підходить для відвідувачів, оскільки розташований у вдалому місці — недалеко від трьох станцій метро та великих транспортних розв’язок. Це діловий центр столиці, а також історичне місце, де завжди багато туристів. Розташовані поруч спальні райони також дають приплив відвідувачів. Саме всі ці фактори в сукупності роблять заклади популярними місцями відпочинку киян і гостей столиці. Завітайте до кафе в ТРЦ Gulliver — тут завжди смачно, затишно та комфортно.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна