Скандальний нардеп зі “Слуги народу” фінансово підтримав Шарія

 

Проросійський блогер-пропагандист Анатолій Шарій, лідер партії свого імені, оприлюднив скріншот банківського переказу, з якого випливає, що на його підтримку переказав 1000 грн. нардеп від “Слуги народу” Євгеній Брагар.

Про це Шарій повідомив у своєму телеграм-каналі ввечері 27 червня.

Зі скріншоту випливає, що представник монобільшості Брагар надіслав кошти для Шарія 26 червня.

При цьому Євгеній Брагар зазначив у коментарі до платежу: “Не всі в “Слузі народу” такі, як ви думаєте”.

У свою чергу Анатолій Шарій прокоментував: “Я і сам це знаю. І реально обіймаю всіх нормальних “слуг народу”. Ви й самі знаєте, як я до вас ставлюся”.

Як писала “Новинарня“, 31 січня народний депутат Євгеній Брагар із “Слуги народу”під час телеефіру на каналі “112 Україна” запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити послуги ЖКГ, на які не вистачає пенсії і субсидії. Це викликало скандал і масові кпини в соцмережах.

25-річний заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Брагар став відомий ще раніше,  почавши активно захищати інтереси російськомовних.
Брагар став на бік перевізника і водія в інцидент у автобусі, коли волонтерки Ярина Чорногуз та Анастасія Конфедерат, які поверталися з Луцька до Києва з похорону загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ Миколи Сорочука, вимагали вимкнути показ російського серіалу та через незгоду водія і пасажирівбули змушені посеред траси вийти з автобуса.
29 січня депутат Брагар звернувся в Нацполіцію через дії “дівчат націоналістичного спрямування”.Також він подав депутатський запит до перевізника, вимагаючи поновити водіїв на роботі.

Євгеній Брагар – недавній студент і аспірант істфаку Київського національного університету, на виборах-2019 був членом “Зе-команди”, включений до виборчого списку партії “Слуга народу” під №76.

Крім іншого, Брагар заявляв, що патріотичне кіно “не варте фінансування”, та що слід скасувати уроки “Історії України” для п’ятикласників.

Читайте також:
“Тепер Зеленський продасть Авакова?” Реакція соцмереж на “собак Брагаря”: 50 КРАЩИХ МЕМІВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна